XS
SM
MD
LG

Zrenjanin domaćin trećeg zavičajnog futsal kupa Republike Srpske u Srbiji

Prvog decembarskog dana u subotu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u terminu od 13 do 20.30 časova održaće se treći zavičajni Kup Republike Srpske u Srbiji.

Foto arhiva: reprezentacija Srbije i Poljske u Kristalnoj dvorani

Učestvovaće ukupno 12 ekipa, a očekuje se i veliki broj navijača i ljubitelja futsala na tribinama. U konkurenciji pionira, dečaka rođenih 2005. i 2006. godine takmičiće se ekipe Zrenjanin, Drina Una – Beograd, Subotica, Osmaci – Republika Srpska i Srebrenica – finalist kupa.

U kategoriji veterani, preko 35 godina takmičiće se Zrenjanin, Srpska Beograd, Zavičaj Temerin, Subotica i ekipa Bratunac – finalista kupa. U konkurenciji seniori, igraju finalisti KMF SAS Zrenjanin i KMF Srpska Beograd.

Organizatori kupa su Ustanova Republike Srpske u Srbiji, Zavičajno udruženje Kraljeva Gora – Zrenjanin, KMF SAS Zrenjanin i Zavičajno sportsko udruženje Drina Una iz Beograda.

Lokalnu podršku za organizaciju ovog turnira dali su: Grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina, kao i Ustanova Sportski objekti grada Zrenjanina.

Pored kvalifikacionih urakmica koje se igraju u Kristalnoj dvorani od 13 časova, svečano otvaranje planirano je oko 17.50 časova, a od 18 časova igraju se tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.