XS
SM
MD
LG

Zemun prilika i izazov

Fudbalski klub Inđija će odigrati utakmicu Kupa Srbije. U najmasovnijem takmičenju u Inđiju stiže tim Zemuna. Biće to svakako fudbalski spektakl za ovaj sremski grad.

Srđan Blagojević, foto: Anđelko Belić

Duel dva tima koji su ne tako davno dečlili i prvoligašku sudbinu. Danas je Zemun član elite, a Srđan Blagojević sa poštovanjem govori o sutrašnjem protivniku,

Veliki izazov za nas i prilika da se i  izmerimo koliko i da li zaostajemo za jednom superligaškom ekipom. Izuzetno postujemo Zemun kao klub sa velikom tradicijom i pre svega ekipu koja je rang iznad nas, što svakako njih postavlja u ulogu favorita. Mi smo, sa druge strane u obavezi da pokazemo da nismo slucajno lideri Prve lige Srbije. Pre svega verujemo u sebe  i ono što radimo i ovo je lepa prilika da vidimo na delu i neke igrače koje možda nismo viđali često u startnoj postavi od početka sezone, ali koji svojim kvalitetom i radom zaslužuju pažnju i šansu. Ko god bude izašao na megdan favorizovanom gostu, daće sve od sebe, a na kraju ćemo videti da li ćemo konačnim rezultatom biti nagrađeni„.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom od 16.časova.