XS
SM
MD
LG

"Srpski viking" na holandskom tlu

Mogu ga osporavati za skor u pobedama ali mu ne mogu osporavati srčanost. Izlazio je na megdan mnogo težim i većim borcima od sebe. Jedan od protivnika mu je bio i Dušan Džakić koji je desetak kilograma bio teži. Sve to nije predstavljalo problem Danijelu Aranđeloviću (Boyka) srčanom momku koji je zahvaljujući svojoj hrabrosti stvorio sebi negativan skor.

Foto: youtube.com

To nije prava slika o njemu jer u svojoj kategoriji i svojim disciplinama je neprikosnoven. Skor u profi boksu mu je 6 pobeda bez poraza i to sve nokautima. U MMA sportu do 70 kg. ima skor od 4 pobeda i jednog poraza. Ovom prilikom ima šansu da u svojoj kategoriji u MMA sportu poboljša skor jer 30.09.2018.godine u holandskom Den Hagu imaće meč sa domaćim borcem marokanskog porekla Ridom Zagdoudijem. Naturalizovani holanđanin je vlasnik skora od 5 pobeda i 3 poraza u MMA sportu u kategoriji do 70 kg.

Sve to mladom našem borcu, momku u usponu daje priliku i motivaciju za pobedom i sama pomisao da će na turniru biti jedini predstavnik Srbije daje ogromnu čast. Povodom svega toga on je izjavio sledeće:

"Počeo sam pripreme za tu borbu. Pored trenera za boks Branislava Lukića imam i trenera za MMA koga ću povesti sa sobom na turniru, a to je Borko Stojanović iz "Teogenes fight team"-a. Prvi deo priprema sprovodim u Varvarinu sa trenerom Lukićem dok ću drugi i završni deo sprovesti u Beogradu u periodu od 03-28. septembra kada me očekuje odlazak za Holandiju. Neobećavam pobedu već da ću dati sve od sebe kao i uvek do sada. Protivnik nije za potcenjivanje ali ću dati sve od sebe za pobedu. Očekujem pravi rat u ringu u kom se nadam da ću izaći kao pobednik."

Mladi borac je svojim rezultatima privukao i sponzore koji će mu za ovu priliku obezbediti neophodan novac za put i opremu. Ne preostaje nam ništa drugo već da "Srpskom vikingu" poželimo puno uspeha i sreće 30.septembra u Den Hagu.