XS
SM
MD
LG

US Open uživo na kanalima Eurosporta

Eurosport najavljuje najinovativnije prenose Gren slem tenisa na ovogodišnjem US Openu, uz još više prenosa uživo sa Flašing Medousa kako na linearnim tako i na digitalnim platformama. Poslednji Gren slem turnir u sezoni počinje 27. avgusta u Njujorku na terenima Bili Džin King nacionalnog centra za tenis.

Kada je reč o glavnom turniru, Eurosport će prenositi više od 300 sati programa uživo, a mečevi sa svih 16 terena će biti dostupni na Eurosport Plejeru*

Prenosi US Opena na Eurosportu, koji su ekskluzivni širom Evrope (izuzev u Velikoj Britaniji, i delimično ekskluzivni u Austriji i Švajcarskoj), i ove godine okupljaju svetske eksperte kao što su Mats Vilander, Barbara Šet, Džon Mekinro i Patrik Muratoglu – trener Serene Vilijams. Njima se pridružuju i lokalni stručnjaci kao što su Boris Beker i Barbara Ritner (Nemačka), Marion Bartoli i Anri Lekont (Francuska), Aleks Koreča (Španija) i po prvi put na Flešing Medousu šampionka iz 2015. godine Flavija Peneta koja će analizirati događaje sa terena za Eurosport u Italiji.

Prenosi sa Flašing Medousa će uključivati i:

  • Mats Vilander i Barbara Šet ponovo će biti domaćini poznate dnevne emisije Eurosporta Gejm, Šet i Mats gde će duo komentarisati najbolje mečeve i donositi intevjue sa najvećim imenima iz sveta tenisa dva puta dnevno direktno iz Njujorka
  •  
  • Patrik Muratoglu će analizirati mečeve najboljih tenisera na svetu u emisiji Trener koristeći tehnologiju proširene stvarnosti i, po prvi put u Njujorku, 3D tehnologiju
  •  
  • Na Eurosport Plejeru fanovima tenisa će biti dostupno10 istorijskih mečeva sa US Opena koji će biti emitovani tokom trajanja turnira uključujući i finale 2002. godine između Pita Samprasa i Andrea Agasija, susret Rafaela Nadala i Novaka Đokovića 2011. godine i žensko finale iz 2012. godine između Serene Viliams i Viktorije Azarenko.

“Sa legendama tenisa koje se vraćaju u formu ove godine, US Open 2018 obećava da će biti fascinantan turnir i uzbuđeni smo što ćemo prikazivati svaki meč na svakom terenu i, po prvi put, kvalifikacije emitovati uživo”, izjavio je Emir Osmanbegovic viši potpredsednik za sportski sadržaj i produkciju u Eurosportu.

“Naše digitalne platforme – eurosport.com, Eurosport Plejer i aplikacija Eurosport – su jedine destinacije na kojima će gledaoci moći uživo da prate sve singl i dubl mečeve iz glavnog žreba. Fanovi će imati kompletnu kontrolu i izbor iskustva gledanja sa dodatnim mogućnostima, kao što su klasični mečevi sa US Opena, a na ovakav način želimo da raspirimo strast ljubitelja tenisa i da zajedno proslavimo pedeseto izdanje ovog jedinstvenog turnira.”

“Naš unapređen digitalni prenos dopunjen je lokalnom produkcijom i najvećim imenima iz sveta tenisa koji će pružati najbolje analize mečeva. Ako ste fan tenisa, Eurosport je najbolje mesto za praćenje poslednjeg Gren slem turnira u ovoj godini, na svim platformama i uređajima bilo da ste kod kuće ili u pokretu”.