XS
SM
MD
LG

PL: Lester savladao ''Vukove'', Miar strijelac za Fulam

Fudbaleri Lestera savladali su Vulverhempton sa 2-0 u drugom kolu Premijer lige.

Vulverhempton je fenomenalno otvorio susret. Prilike su se redali ali su Mutinjo, Doerti i Raul Himenez bili neprecizni. Lester nije mogao da se poveže. Iako je Vulverhempton dominirao, Lester je prvi poentirao. Domaći su poveli u 29. minuti, nakon jedne naizgled bezopasne akcije. Olbrajton je ubacio loptu a Doerti je efektnim autogolm doveo Lester u vodstvo. Nakon primljenog gola, Vulvsi su pokušali da se vrate. Iako je Lester djelovao konfuzno, pogotkom Medisona došli su do 2-0. 

U nastavku je sve bilo manje više isto. Vulverhempton je stvarao prilike ali je Himenez mašao šanse. Djelovalo je da Lester, iako igra loše, kontroliše meč sve do 67. minute. Tada je Vardi imao jedan svoj ''momenat'' te je dobio crveni karton. Stvarao je Vulverhempton šanse u nastavku ali jednostavno nisu mogli da ih iskoriste. Pogađali su i prečke i stative ali gol nisu mogli dati. Na kraju je Lester došao do prve pobjede u sezoni.

Bilo je zanimljivo i u ostalim susretima. Totenhem je sa 3-1 savladao Fulam. Poveli su golom Lukaša Moure da bi Fulam izjednačio golom Aleksandra Mitrovića. Ipak, golovima Tripijea iz slobodnog udarca i Kejna, Totenhem je došao do pobjede. Everton je savladao Sautempton sa 2-1. Povele su ''Karamele'' sa 2-0 golovima Volkota i Ričarlisona dok ej Ings smanjio na 2-1. Pobjedu je ostvario i Bormut, koji je savladao Vest Hem nakon preokreta. Poveli su domaći golom Arnautovića iz penala da bi gosti preko Vilsona i Stiva Kuka došli do preokreta.

Derbi kola igra se od 18:30h a sastaju se Čelsi i Arsenal.

Foto: Cronicle.Live