XS
SM
MD
LG

Zakarić zadovoljan debijem

Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da je dobra igra njegove ekipe dodatan motiv za revanš protiv Nordsjelanda i dodao da bolji debi u crno-belom dresu nije mogao da ima

– Zadovoljan sam rezultatom, pokazali smo dobar fudbal i sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš. Ostvarili smo ciljeve, uspeli smo da damo dva gola. Taj nespretan trenutak kod njihovog gola nas je poljuljao, ali uspeli smo da izdržimo i izborimo dobar rezultat – rekao je Zakarić novinarima u Farumu.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras ekipu Nordsjelanda sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Zakarić je debitovao na večerašnjem meču i zadovoljan je svojom igrom.

– Što se mene tiče, bolje nije moglo. Nadam se da ću nastaviti ovako i da ću biti sve bolji – rekao je Zakarić.

Revanš je narednog četvrtka u Beogradu.

– Verujem u ovu ekipu i nadam se da ćemo u Beogradu imati podršku i da odemo u plej-of. Nordsjeland ima specifičnu igru, uspeli smo da ostvarimo rezultat pred revanš – rekao je Zakarić.

Nemanja Nikolić je naveo da je utakmica bila teška, obzirom da je ekipa bila u rezultatskoj krizi.

– Bili smo borbeni... Oni su u drugom delu bili bolji, povukli smo se i primili gol. Idemo s golom prednosti, nadam se da ćemo proći dalje. Očekujem težak meč, s obzirom da smo dali dva gola, oni ce rizikovati. Naša dva gola donose nam blagu prednost, ali nećemo se opustiti – rekao je Nikolić.

FOTO: FK Partizan