XS
SM
MD
LG

Maki rentakar pobednik memorijalnog turnira u Dublju

U naseljenom mestu Dublje upravo je završen tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu ‚‚Veroljub Pecić-Verba, koji je svake večeri posmatralo oko 300 gledalaca. Organizator je bio ovdašnji FK Kamenorezac 76, a pokrovitelji MZ Dublje i opština Trstenik, medijski sponzor bila je lokalna RTV Trstenik. Na startu se prijavilo i takmičilo 14 ekipa, a sudije su bile Bojan Milić i Dušan Stevanović iz Kruševca. Oficijalni spiker tokom celog turnira bio je novinar i glavni i odgovorni urednik RTV Trstenik Aleksandar Đalić, pa su brojni posetioci pravovremeno obaveštavani o sastavima ekipa, rezultatima i najavama narednih susreta.

Ovaj memorijalni turnir protekao je bez problema ili povreda nekog od igrača, dobro i korektno je bilo suđenje. U najzanimljivijem delu turnira dva polufinalna susreta, u prvom je ekipa Maki renta kar pobedio TS Alatnicu iz Dublja rezultatom 7:2 a u drugoj polufinalnoj utakmici ekipe Taša Sport i menjačnica Marić u regularnom delu igrale su nerešeno 1:1, a posle boljeg izvođenja penala pobedila je ekipa Menjačnica Marić i tako su u finalu igrali isto tako nerešeno 0:0 Taša sport i Maki renta kar, a boljim izvođenjem penala ekipa Maki renta kar je rezultatom 4:3 postala pobednik turnira.

U utakmici za treće mesto Menjačnica Marić pobedila je TS Alatnicu Dublje sa 5:0. Nagrade su bile za prvo mesto 80.000 dinara, za drugo mesto 10.000 dinara i za treće mesto 5.000 dinara'', rekao nam je predsednik MZ Dublje Mikica Vidaković.

Odvijanje turnira često je prekidala kiša a u završnom delu prisutnima su se svojim veštinama predstavili članovi Džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje, koje trenira predsednik ovog trofejnog kluba Zoran Stamenić.