XS
SM
MD
LG

Bjelica sumnjiv Čoviću

Predsjednik Crvene Zvezde Nebojša Čović izuzetno je nezadovoljan dočekom u Morači tokom mečeva finalne serije plej ofa.

Gostujući u emisiji “U obruču” na TV Arenasport Čović kaže da nije zadovoljan prijemom u Podgorici, jer se Zvezda potvrdila da dočeka Podgoričane na visokom nivou.

“Ono što me je iznenadilo u Podgorici je takav neprijateljski ambijent. Čuo sam da je publika birana na osnovu sezonskih i nekih drugih članskih karata. Ne znam kako bi bili primljeni u Prištini, ali čast koša rkašima i pojedinim članovima stručnog štaba Budućnosti , ambijent u Morači je bio potpuno neprijate ljski.”, kazao je Čović.

On je ponovio da su sudije bile pod pritiskom, da sumnja kako je u poluvremenu mečeva došlo do posjete sudijskih prostorija ne navodeći od koga. Novitet je to što je pričao i o Milku Bjelici.

“Milko Bjelica je naš najskuplji igrač ove sezone i koštao je 400 hiljada eura tu nema što da se krije. Mi još uvijek pokušavamo da otkrijemo šta se desilo sa Bjelicom. Kojim medijom, zvukom ili ultrazvukom, kojom radnjom nadzemnom ili podzemnom je ušao u situaciju u koju je ušao.”, kazao je Čović, aludirajući na skro man učinak crnogorskog košarkaša u finalu.

On je najavio da će se svim sredstvima boriti za Evroligu.

Čović je otkrio da se nijednom tokom finalne serije nije nakon mečeva vidio sa Draganom Bokanom. Takođe je negirao da je Voli bio sponzor Zvezde ili da je pomagao novčano, već su na osnovu kolegijalnosti i dobrih odnosa išli natpisi na reklamama u Pioniru.

 Izvor: 

Nebojša Čolić


Mladost 66 : 120 Borac
Mega Basket 96 : 90 Zlatibor
Crvena zvezda 94 : 87 Tamiš
Konačna tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Crvena zvezda 10 8 2 18
2 Borac 10 8 2 18
3 Mega Basket 10 6 4 16
4 Zlatibor 10 4 6 14
5 Tamiš 10 3 7 13
6 Mladost 10 1 9 11