XS
SM
MD
LG
26.02.2018 Administrator

Srbin teroriše golmane po Nemačkoj: Stanišić sa dva gola doneo pobedu Srbiji!

Godinama iza nas, glavna udarna igla srpskog kluba u dijaspori FK Srbija Mannheim, je Stanišić Luka. Prvih sezona kada je postizao veliki broj golova bilo je puno kritičarskih mišljenja kako je nizak rang takmičenja, kako mu se posrećilo, i tako dalje, ali s obzirom da se klub podigao do ranga takmičenja koji parira sa najboljim klubovima Srpske lige u Srbiji, i s obzirom na to da Stanišić iz sezone u sezonu ponovo postiže veliki broj golova, zatvorio je usta svim kritičarima, i pun samopouzdanja ove sezone vodi svoju ekipu ka tituli sa ludih 18 golova na 16 odigranih utakmica.

DS Foto Welt

Ekipa se nalazi na prvom mestu 8. lige Nemačke, i pred njima je još 14 utakmica kako bi ostali na istom i plasirali se u Landesligu. Stanišić je ove sezone davao golove levom i desnom nogom, glavom, iz blizine, sa distance, lobovao golmana, iz voleja, iz slobodnih udaraca nekoliko, čak i direktno iz kornera.
 
Ostao je maštovit "srpski mitraljez" koji je u nedelju 25. 02. 18. na otvorenju drugog dela sezone, predvodio svoju ekipu do nova tri boda, protiv SC Rot-Weiss Rheinau ekipe sa dva gola, jedan iz slobodnog udarca, a drugi lobom golmana koji je ostao kao zaleđen u mestu, da bi utakmica završila sa rezultatom 4:3 jer su se golovima još nadovezali i Marković te Ćikić.
 
DS Foto Welt

Sjajni golgeter i kapiten ekipe FK Srbija Mannheima, ima pred sobom sopstveni golgeterski rekord da sruši, a ako nastavi ovim tempom to će svakako i uraditi. Samo nemojte zaboraviti jedno, više golova nego utakmica u svojoj statistici imaju samo retki, i to su pravi fudbalski majstori. Velika znatiželja vlada sa nama dok smo istraživali o korpulentnom napadaču, koji bi rang takmičenja on igrao u našoj državi, i kakav bi učinak imao i da li taj "nos za gol" koji toliko fali u utakmicama na našim terenima u poslednje vreme bi ga doveo direktno u Super ligu su samo neka od pitanja koja smo se zapitali!