XS
SM
MD
LG

Srećno olimpijci

Naša biatlonka i Paljanka Tanja Karišik – Košarac je za Sarajevo-RS portal rekla da joj prija priznanje najboljeg sportiste opštine Pale u 2017. godini i ističe da je očekivala tu nagradu.

"Ovo je prvi put da budem izabrana za najboljeg među najboljima i mogu reći da sam počastvovana ovim, još jednim u nizu, za mene pose bnim priznanjem", kaže Tanja.

Ona dodaje da se već duži niz godina nalazi među deset najboljih sportista u Palama i ovo je prvi put da je izabrana za najboljeg sportistu.

"Možda će zvučati neskromno, ali pored svih mojih rezultata negdje sam očekivala prvo mjesto. Iza mene su dva učešća na olimpijskim igrama u Vankuveru i Sočiju, a sada mi predstoji put u Južnu Koreju“, ističe Karišik-Košarac.

Kako kaže, pripreme su već počele, a polazak u Pjongčang je zakazan za 4. februar.

Tanja Karišik-Košarac i Mladen Plakalović danas su u društvu svojih trenera Tome Lopatića i Dragana Jeftovića bili gosti na prijemu kod načelnika opštine Pale Boška Jugovića, koji im je poželio sreću u Pjongčangu.

Ona se ovom prilikom zahvalila načelniku opštine Bošku Jugoviću na prijemu i podršci pred put u Južnu Koreju.

Sa Tanjom će, osim Mladena Plakalovića, još uvijek aktuelnog sportiste grada Istočno Sarajevo, u Južnu Koreju putovati i Elvedina Muzaferija i Elmir Lokmić.