XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Pobeda Radničkog na Čika Dači

11.08.2018 Slobodaš

Domaćin je od početka opasno pretio prodorima po desnoj strani. U jednom od tih napada Šarac u duelu sa Vujasinom promašuje loptu, u nastavku akcije fudbalera Radničkog metar-dva unutra šesnaesterca ruši Bosanac i sudija pokazuje na belu tačku. Vujasin preuzima odgovornost, Koč je krenuo na pravu stranu i bio za malo kratak-1:0.

Radnički do odlaska na odmor nije opasnije pretio. Fudbaleri Slobode dva puta su pokušali da ugroze protivnički gol. Najpre nisu uspeli da kazne istrčavanje iz kaznenog prostora golmana Raičevića a zatim je Simonov šut izblokiran.

Domaćin je bolje počeo drugo poluvreme. U šansama su bili Zdravković, Lukić i Vujasin, da bi bolju igru domaćin krunisao drugim golom. Centrirana lopta stigla je do usamljenog Todorovića koji iz prve cilja ugao.

Sloboda je u drugom poluvremenu došla do polušansi i u samom finišu ali su šutevi Maričića i Rajkovića bili lak plen za golmana Raičevića. Možda je na slabu ofanzivu Slobode uticao rani izlazak iz igre Zorana Mihajlovića (u 18 minutu zbog potresa mozga izašao iz igre i prevežen u kragujevački Klinički centar) ali evidentno je da kvalitet ove ekipe neće doći do izražaja bez pravog rešenja na sredini terena.

Strelci: Vujasin (iz jedanseterca u 14. minutu i Todorović u 63. minutu). Žuti kartoni: Raičević, Vujasin (Radnički), Bosanac, Simon (Sloboda). Sudija: Nemanja Gajdobranski ( Novi Sad). Pomoćnici: Atila Harmat (Subotica), Miljan Mišić (Zrenjanin).

RADNIČKI 1923: Raičevič, Markišić, Ilić, Lalić (66 Aleksijević), Todorović, Dimitrić, Lukić (74 Maksimović), Vujasin, Petrović, Varjačić, Zdravković.

SLOBODA: Kuč, Andrić, Šarac, Tamničić, Bosanac, Simon, Mihajlović (od 18 Knežević, od 46 Marušić), Lazović, Gavrić, Miketić, Filipović (66 Rajković).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Radnički 1923 Sloboda
Nema rezultata